Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tokaj-Hegyalja képes leírás - Bor.tlap.hu
részletek »

Tokaj-Hegyalja - Bor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bor.tlap.hu » Tokaj-Hegyalja
Keresés
Találatok száma - 10 db
Béres Szőlőbirtok és Pincészet

Béres Szőlőbirtok és Pincészet

A Béres Szőlőbirtok és Pincészet Erdőbényén található. A területet 2002-ben megvásárló Béres család eltökélt szándéka, hogy a borvidék ezen patinás részén újra csúcsminőségű borok készüljenek. Az ország egyik legmodernebb pincészete, ahol a modern technika jól megfér a hagyományokon nyugvó tokaj-hegyaljai borászati technológiával.

Borospince Tolcsván

Borospince Tolcsván

Érdekességek a borról, borászatról, a borhoz kapcsolódó gasztronómiáról Tokaj-Hegyalján. Zempléni kirándulása alkalmával látogassa meg családi pincészetünket, és kóstolja meg Tokaj-Hegyalja borait a történelmi borvidék egyik legszebb településén, Tolcsván. Weboldalunkon olvashat gasztronómiai érdekességeket a borról, megismerhet leírásokat a szőlőtermesztésről, borkészítésről! Várjuk szeretettel!

DemeterVin

DemeterVin

Demetervin borászat

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok webáruháza. Tokaj-hegyalja tradicionális borai - Szamorodni, Fordítás, Aszú ? és kiváló minőségi félédes, édes, száraz és félszáraz borai Furmintból, Hárslevelűből és Muscat Lunelből.

Tokaj reneszánsz

Tokaj reneszánsz

A Tokaj Reneszánsz - Tokaji Nagy Borok Egyesülete a kiváló és garantált minőségű Tokaji Nagy Bor védelméért és képviseletéért jött létre. Céljait a tokaji hagyományok tiszteletben tartásával, valamint az elsőrangú borok előállítására képes tokaji borvidék adottságainak ápolásával és megőrzésével kívánja elérni.

Hirdetés
Tokaji Borok

Tokaji Borok

Ha szereted a borokat, érdeklődést érzel a Tokaji Borok iránt vagy csak többet szeretnél tudni a hegyaljai borvidékről, akkor itt ezeket mind megtalálod. Valamint a borvidék pincészetei, a hozzájuk tartozó borokkal leírásokkal képekkel ételajánlatokkal illetve a szőlőfajták jellemzése rövid ismertetése is szerepel, mind külön rendezve, kategorizálva. A borok közül megtalálhatóak a 4-5-6 Puttonyos Aszúk, Cuvée Furmint, Hárslevelű, egészen a Sárga Muskotályig minden. Az édes, félédes fehérbortól a Szárazig. Az évjáratokból sincs hiány.

Tuti menü