Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bor klubok képes leírás - Bor.tlap.hu
részletek »

Bor klubok - Bor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bor.tlap.hu » Bor klubok
Keresés
Találatok száma - 10 db
Borbarangoló

Borbarangoló

Borbarangolásunk során, végigjárjuk Magyarország legnevesebb pincéit, azok kiemelkedő borainak megkóstolása mellett, kötetlen beszélgetés során, felelevenítjük a történelmi tradíciókat, a bor és szőlőfajták speciális tulajdonságait. Szőlészeti-borászati technológiai ismertetés, kitekintés a világ neves bortermelő régióira.

Budapest Bortársaság Borklubja

Budapest Bortársaság Borklubja

bor,borok,magyar bor,magyar borok,fehérbor,vörösbor,vörös bor,rosé,minőségi bor,száraz bor,édes bor,tokaji bor,balatoni bor,badacsonyi bor,egri bor,etyeki bor,pannonhalmi bor,somlói bor,mátraaljai bor

Fried kastélyszálló

Fried kastélyszálló

Az álomszép, szecessziós stílusban épült négycsillagos Fried Kastély Szálloda és Étterem ideális kikapcsolódást nyújt a nyugodt környezetben pihenni vágyóknak. Az otthonból a családba - kastélyszállónkban mindenki őszinte mosollyal, természetes kedvességgel és segítőkész hozzáállással várja Önt és egész családját. Kastélyszállónk egész évben különféle akciókkal, kedvezményekkel várja csodálatos környezetben, nyugodt körülmények közt, kényelmesen pihenni vágyó vendégeit!

Italfutár.info éjjeli ital rendelés

Italfutár.info éjjeli ital rendelés

Elfogyott a pia a buliból? Esetleg csak lusta vagy lemenni az éjjelnappaliba? vagy csak túl drága éjjel a bolt? Nálunk csak meg kell rendelned, és máris szállítjuk ki. Egész Budapesten, és a környező településekre is. Az italfutár az éjjel nyitvatartó boltoknál olcsóbban, házhozszállítással ad el alkoholos, és nem alkoholos italokat.

ItalHázhozszállítás.eu éjjeli ital házhozszállítás Budapest

ItalHázhozszállítás.eu éjjeli ital házhozszállítás Budapest

Rendelj piát egész éjjel, már esete 6-tól. Nagyon kedvező árak, fél órán belüli házhozszállítás(átlag 22 perc). Legyél Te is a vendégünk, és az ital házhoz megy. Italházhozszállítás.eu, a legújabb éjjeli, és délutáni piafutár cég. Tekintsd meg árainkat, nézz körül. Nagy választék, és kedvező árak várnak rád. www.italhazhozszallitas.eu

Páholy Borklub

Páholy Borklub

Borok, bor, pincéje, borkóstoló, páholy, borklub, vinotéka, borospince, sebestyén, velez, kóstoló, sajt

Toscana Borklub

Toscana Borklub

A jó bor nem csak beszélgetőpartner egy baráti társaságban, hanem a beszélgetés tárgya is. Üzletünkben közel 300 fajta magyar, olasz, nemzetközi bor található. A bor élvezete önmagában is rendkívüli élmény, ám konyhánk kínálatával még teljesebb a harmónia. Mindezt előre megkomponált menüsorainkkal kívánjuk alátámasztani. A toszkán konyha eredete mintegy 3000 évvel ezelőttre nyúlik vissza.

Hirdetés
Vinotrop

Vinotrop

Társaságunk elsősorban a Borutazók és Borkedvelők részére kívánja megkönnyíteni a kikapcsolódás lehetőségét. Borvacsorák, borkostolók, pincetúrák szervezése. A kiválasztott pincészet borainak bemutatása gasztronómiai élménnyel megfűszerezve, egyedi igények szerint is.

Tuti menü