Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti borforgalmazók képes leírás: Királyi - WineAge [2. oldal]
részletek »

Budapesti borforgalmazók: Királyi - WineAge [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bor.tlap.hu » Budapesti borforgalmazók
Keresés
Találatok száma - 26 db
Linbrunn pincészet - Ahol a szép bor születik

Linbrunn pincészet - Ahol a szép bor születik

Jó annak, aki mifelénk szőlősgazda, hiszen különösen szép munkája van: gondoskodik arról, hogy ami a villányi talajban, klímában benne van, az kerüljön át a szőlőbe, és váljon megőrizhetővé a borisszák számára. Mi a Linbrunn Pincészet alapítói, a hetvenes évektől foglalkozunk szőlőtermeléssel, borkészítéssel. Figyelünk arra, hogy jó szőlő kerüljön az erjesztőkádba és gondosan ügyelünk a borra, hogy az a sok íz, melegség kedves üzenet ami a szőlőben benne volt - amit a természet a Jóisten áldásával létrehozott - az belekerüljön a palackokba. Most, Linbrunn Pincészetként szeretnénk a palackokba rejtett borainkat az Önök asztalára tenni. Tudjuk, hogy a bor nem csak egy ital, hanem barát, egy csipet történelem, egy nagy adag gasztronómia, az ízek csodálatos világa, melyre nem csak az egészségünk megőrzése érdekében hanem a szórakozásunk, a társasági élet során is szükségünk van. Villányban jó a talaj, gondosak a szőlősgazdák, mértékadók a borászok és ha az ég is velünk van, akkor palackjainkba jobbnál jobb ízű borok kerülnek.

L'enoteca Borszaküzlet

L'enoteca Borszaküzlet

A L'Enoteca Borbár az a hely, ahol nem csak palackozott borokat lehet megvásárolni, hanem lehetőség nyílik, a kiváló olasz, illetve magyar borok megismerésére különleges sajtok, sonkák, szalámik kíséretében. Mediterrán stílusú üzletünk bepillantást enged az Olaszországban közkedvelt borbárok hangulatába. A borokhoz az Ön számára legszimpatikusabb ételek közül választhat, melyek a Trattoria Toscana étterem étlapján már hosszú évek óta bizonyítják a toszkán ízvilág iránti szenvedélyes elkötelezettségünket.

Magyarbor.net

Magyarbor.net

Magyar Borok magyarborok, borkiegészítők, polcok, állványok egyéb tárolók, papírzacskók, díszdobozok forgalmazása rendezvények szervezése

Monarchia boráruház

Monarchia boráruház

bor, borok rendelése 10%-os karton ár kedvezménnyel. A Monarchia boráruházban több mint 250 magyar és nemzetközi bor közül válogathat a legmagasabb 10%-os karton ár és borklubtag ár kedvezménnyel. Borkeresőnk segít az Önnek megfelelő borok kiválasztásában. Ingyenes borkiszállítás 15 000 Ft és 12 palack felett.Bor, borok, borkereső, bor kereső, borkereskedés, csúcsborok, minőségi borok, borvidék, bor bolt, bor kultúra, borászat, boráruház, internetes boráruház, borszaküzlet, internetes borrendelés, borrendelés, bor rendelés, bor házhozszállítás, internetes borbolt, monarchiaborok, webshop, bor házhozszállítás, vörös bor, fehér bor, pince, szőlő, szölő, szölö, borospince, hordó, borklub, borkóstoló, bor kóstolás, borkóstoló, borász, magyar borok, magyarborok, balatoni borok, egri borok, etyeki borok, somlói borok, soproni borok, szekszárdi borok, Tokaj, tokaji borok, Villány, villányi borok, argentin borvidék, Argentín borvidék, francia borok, Thummerer Pince, Tóth István pincészete, Nyakas Pincészet, Oszvald Lajos pincészete, Kreinbacher Birtok, Öregbaglas pince, Weninger pince, Takler Pince, Vesztergombi Pince, Demeter Zoltán pincészete, Királyudvar, Majoros Pince, Szepsy István,

Nagykereskedés - Metro

Nagykereskedés - Metro

Termékeink * Friss hús * Zöldség * Friss hal * Borválaszték * METRO saját márkák Nagykereskedelmi termékeink Nagykereskedés Friss hal Jelenleg az ország 10 legnagyobb városában működő 13 áruházunk óriási választékából választhatnak és vásárolhatnak. Friss termékek lehető legszélesebb választékával elégítjük ki a professzionális vásárlók igényeit.

Royal Borház

Royal Borház

A Royal Borház csak minőségi magyar borok forgalmazásával foglalkozik. Nívós borainkat szakembereink válogatják össze a magyar borkultúra minden területéről, ezért kínálatunkat csak az igazi ínyenceknek ajánljuk! A cég egyik új szolgáltatása a házi borkóstoló, amikor Ön az otthonában kóstolhatja meg a kiválasztott borokat. Így Ön könnyen el tudja dönteni mely borok az Önnek legmegfelelőbbek!

WineAge

WineAge

Mindenki megérdemel egy különleges pillanatot és egy pohár minőségi bort. Egy fárasztó nap után jól esik egy pohár igazán különleges és ízletes bor. A bor felülmúlhatatlan zamatát mindenkinek ismernie kell. Amikor a minőség és a szakértelem találkozik akkor egy különlegesség születik, mi ezzel kínáljuk Önt.

Tuti menü