Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Bor képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: bor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 230 db
A bor és szőlő információs portál

A bor és szőlő információs portál

Az oldal hasznos információkat tartalmaz a bor és szőlő ágazatról, a borfajtákról (Tokaji bor), a mezőgazdaságban betöltött szerepükről.

Alexander-Bor

Alexander-Bor

Alexander borválogatás, ahol a bornak üzenete van

Alkoholos ital rendelés estétől egész éjjel

Alkoholos ital rendelés estétől egész éjjel

Budapest egész területén, és Pest megyében sok helyre. Éjjel megrendeled, és fél órán belül ottvagyunk, este 6-tól, hajnali 4-ig, olcsóbb még az éjjelnappalinál is. Ha nemhiszed nézd meg, ingyenes kiszállítás fél órán belül 4000 Ft feletti rendelés esetén. Kell ennél több? S.O.S Night

Antikollt fábol és papírból készült dobozok

Antikollt fábol és papírból készült dobozok

Exkluzív, minőségi csomagolás italokhoz, antikolt szuvas fából, natúrfából, papírból, bortartók, bárszekrények, italhengerek, papírtasakok, ajándékcsomagolás, csomagolópapír.

Asztali Borok Háza

Asztali Borok Háza

Megnyitó2008 november 11.-én, az újbor ünnepén megnyitott az Asztali Borok Háza Rákosligeten! Szeretettel várunk mindenkit üzletünkben,- vagy akár honlapunkon- ahol a minőségi borok, zamatos pálinkák, és igazi szörpök széles választéka található.

Az ihatóbb Magyaroszágért

Az ihatóbb Magyaroszágért

Az ihatóbb Magyarországért! - Az ihatóbb Magyarországért!

Hirdetés
Barta Pince

Barta Pince

Szerencsről Mád felé tartva akaratlanul is elkapja tekintetünket a Király-hegy egyik legimpozánsabb, legmeredekebb részén fekvő birtok: az Öreg Király dűlő. Nem csak kivételes fekvésével, de a fokozatosan, őseink által kőről-kőre kirakott jellegzetes teraszaival is kitűnik a vidékből. A területet már a 13. században is szőlőtermesztésre használták. A borászat központja a jelenleg felújítás alatt álló mádi Rákóczi-Aspremont kúria. Történelmi múltjában, megjelenésében méltó társa az Öreg Király dűlőben elterülő szőlőbirtoknak.

BB

BB

A BB gyökerei az ötvenes évekre nyúlnak vissza. Magyarországon ekkor kezdtek a virágzó balatoni turizmus ellátására a Balatontól délre eső, ideális természeti adottságú területeken gyümölcs és csemegeszőlő telepítésébe. Balatonboglár hamarosan hazánk nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező, elismert szakembereinek segítségével az oltványkészítés, szőlőtermesztés, később pedig a borászat kiemelt kísérleti és gazdasági centrumává vált.

Bencekúti Pincészet - Kesztölc

Bencekúti Pincészet - Kesztölc

Kesztölc, benceút, bencekúti, pincészet, bor, borok, borászat, Velmoszki , Pilis, Ászár-Neszmély, bio művelés, Champion díj, Esztergom, borverseny, Kesztölci, Zenit, Kékfrankos, Chardonnay, Rosé, Cserszegi fűszeres

Béres Szőlőbirtok és Pincészet

Béres Szőlőbirtok és Pincészet

A Béres Szőlőbirtok és Pincészet Erdőbényén található. A területet 2002-ben megvásárló Béres család eltökélt szándéka, hogy a borvidék ezen patinás részén újra csúcsminőségű borok készüljenek. Az ország egyik legmodernebb pincészete, ahol a modern technika jól megfér a hagyományokon nyugvó tokaj-hegyaljai borászati technológiával.

Bock Bisztró Borszaküzlet

Bock Bisztró Borszaküzlet

Bock Bisztró,Bíró Lajos,Bock József, bockbisztro,bockbistro,bock-bisztro,bock-bistro, étterem, vendéglő, borkereskedés, boreladás

Tuti menü