Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Présház - Szeremley [12. oldal]
részletek »

Bor képes leírás: Présház - Szeremley [12. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 230 db
Présház játék

Présház játék

A Présház játékosai közérthető formában ismerkedhetnek meg a szőlőtermesztés és a borkészítés művészetének alapjaival. A cél, hogy a szőlőhegyeken megszokott teendők rendszeres elvégzése, azaz a megfelelő gondozás és a helyes gazdálkodás ötvözésével a legjobb képzeletbeli borász váljék a résztvevőkből.

RÁD-IKON Kft

RÁD-IKON Kft

IKON bor Rád-Ikon Kft ⪚ - bor, ikon borok, borászat, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Pinot Noir

Ranyák Üvegtechnika, Anno 1967

Ranyák Üvegtechnika, Anno 1967

Ranyák Üvegtechnika ajándéktárgyak, egészségügyi ? és borászati termékek, egyedi antik kiegészítők készítésével, üvegcsövek eladásával, üveg pálinka lepárló készülék készítésével, laboreszközök javításával és pótlásával foglalkozik. Minden termékünket hőálló üvegből készítjük (PYREX, SIMAX) A tradicionális kézművesség ötvözete a modern technikával.

Royal Borház

Royal Borház

A Royal Borház csak minőségi magyar borok forgalmazásával foglalkozik. Nívós borainkat szakembereink válogatják össze a magyar borkultúra minden területéről, ezért kínálatunkat csak az igazi ínyenceknek ajánljuk! A cég egyik új szolgáltatása a házi borkóstoló, amikor Ön az otthonában kóstolhatja meg a kiválasztott borokat. Így Ön könnyen el tudja dönteni mely borok az Önnek legmegfelelőbbek!

Rss Hír - Bor Hírek

Rss Hír - Bor Hírek

RSS Hír.com többféle témakört átfogó internetes hírkereső, és hírportál. A csoportosított hírforrások között böngészve biztosan nem maradsz le a legfrissebb borral, borokkal, bortermesztéssel foglalkozó, vagy azzal kapcsolatos történésekről. A legnagyobb híroldalak friss hírei nálunk egy helyen megtalálhatóak.

Sáfrán Családi Pincészet Csákberény

Sáfrán Családi Pincészet Csákberény

Sáfrán safran bor móri borvidék borász borászat Csákberény bornap pince borkóstoló bor kóstolás kóstoló kóstolás

Hirdetés
Sümegi és Fiai Pincészet

Sümegi és Fiai Pincészet

jégbor, jég-bor, jegbor, csemegebor, desszertbor , jég bor, eisaucin, icewine, sümegi, pincészet, hajós, baja

Szabó Pincészet

Szabó Pincészet

Szabó Pincészet - Somlói Juhfark 2001, Somlói Juhfark 2004, Somlói Juhfark 2005

Szécsényi Pince Vinotéka, Szentgyörgyvár

Szécsényi Pince Vinotéka, Szentgyörgyvár

A szentgyörgyvári Széchenyi Pince , bor és rendezvényház bemutatkozása.

Szekszárdi Bórturizmus

Szekszárdi Bórturizmus

Ön is Szekszárd csodálatos borait kóstolná és pincészeteit csodálná, akkor a mi oldalunkon minden ezzel kapcsolatos információt megtalál. Legyen szó borászatról,borozóról, élmény pincészetről, halász tanyáról néhány példa: Kadarka Borozó, Hetényi Pincészet, Márkvárt Pince, Heimann Családi Birtok, Garay élménypincészet. Bármelyik választás garantált csodálatos élményt, majd kellemes emléket nyújt a borok kedvelőinek Szekszárd szépségével egybekötve. Látogasson el oldalunkra a teljes körű tájékoztatás érdekében.

Szent Gellért Borház

Szent Gellért Borház

1999. január 5-én nyitotta kapuit, az akkor még Szürkebarát Borházként született borkimérés. 2002-ben pályázatok révén egy újabb épülettel, kerthelyiséggel és meleg konyhával bővült vendéglátó egység felvette a Szent Gellért Borház és Étterem nevet. Mai befogadóképességünk eléri a 130 főt. Fő profilunk a menüs étkeztetés helyben és házhozszállítással egyaránt. Emellett helyet kínálunk eljegyzések, keresztelők, ballagások, családi és üzleti ebédek és vacsorák számára egyaránt. 400 adagos konyhánk modern gépekkel és eszközökkel felszerelt.

Tuti menü