Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: VINO - Zánkai [14. oldal]
részletek »

Bor képes leírás: VINO - Zánkai [14. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 230 db
VINO DORO Bor kis és nagykereskedés

VINO DORO Bor kis és nagykereskedés

Tisztelt Cím! Engedje meg, hogy pár mondatban bemutassuk a Vino D'Oro bor kis és nagykereskedésünket,amely Zwack Izabella gasztronómiai képviselője. A hazai borvidékek, mint például Egyek-Buda, Balaton, Somló, Mór,Tolna, Pécs, Villány, Szekszárd, Eger, Mátra, Alföld, Sopron, Tokaj mellett az Argentina, Australia,Chila,Dél -Afrika (VB borok), Kalifornia, Új- Zéland, Kanada, Ausztria, Franciaország, Németország, Olaszország, Portugália, Spanyolország borai is megtalálhatók széles választékunkban!

Vino DOro Borkereskedés

Vino DOro Borkereskedés

A Vino D'Oro bor kis- és nagykereskedés, online borrendelés. Magyarország vezető pincészeteinek minőségi borai közül választhat a legkedvezőbb árakon. A hazai borkülönlegességek mellett széles választékban megtalálhatóak a külföldi borok is. Továbbá foglalkozunk még borvacsorák szervezésével, borkóstolókkal, valamint sommelier szolgáltatással.

Vino Perfetto Kft.

Vino Perfetto Kft.

Olasz borok forgalmazása, webáruház.

Vinopedia

Vinopedia

Vinopédia - Egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes borászati tudástár. Remek lehetőség, hogfy megtudj mindent a borokról, borászatról és a borok előállításához használt eszközökről, annak technikájáról. Ha nem tudsz valamit kérdezz! Ha tudsz olyat, amit más nem, akkor írj!

Vinotrop

Vinotrop

Társaságunk elsősorban a Borutazók és Borkedvelők részére kívánja megkönnyíteni a kikapcsolódás lehetőségét. Borvacsorák, borkostolók, pincetúrák szervezése. A kiválasztott pincészet borainak bemutatása gasztronómiai élménnyel megfűszerezve, egyedi igények szerint is.

Vitaris Pincészet - Mátraalja

Vitaris Pincészet - Mátraalja

Mátraaljai Borok gyöngye. Szeretettel várjuk a Mátra jó bort kedvelő szerelmeseit, közelebbről és távolból jövőket, akik messze viszik az itteni ?jó palócok? és a jó borok hírét, e táj szeretetét. Kiváló minőségű szőlőből készülnek boraink, biztosítva ezzel a kellemes, harmonikus ízhatást. Kiválóan passzolnak finom sültekhez, vadhúsokhoz, egytálételekhez, desszertekhez. A bor a magyar nép kulturális öröksége, mely egészen a Honfoglaláshoz vezethető vissza. Őseink gyakorta fogyasztották a szőlőt ebben a formában. Minél idősebb, érettebb egy bor annál értékesebb és finomabb. Mi a Vitaris pincészetben törekszünk a finom, kellemes ízhatást elérni borainknál. Vannak egészen régi, értékes, minőségi borok pincéinkben, mely a szőlőpárlat kedvelőket várja előszeretettel.

VYLYAN Szőlőbirtok és Pincészet

VYLYAN Szőlőbirtok és Pincészet

a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet hivatalos oldala

WineAge

WineAge

Mindenki megérdemel egy különleges pillanatot és egy pohár minőségi bort. Egy fárasztó nap után jól esik egy pohár igazán különleges és ízletes bor. A bor felülmúlhatatlan zamatát mindenkinek ismernie kell. Amikor a minőség és a szakértelem találkozik akkor egy különlegesség születik, mi ezzel kínáljuk Önt.

Zánkai Borház Győr

Zánkai Borház Győr

Lovász-Vin Borkereskedelmi Kft.- Zánkai Borház honlapja

Tuti menü