Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Bock - Borhűtő [2. oldal]
részletek »

Bor képes leírás: Bock - Borhűtő [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 230 db
Bodor Borház Monor

Bodor Borház Monor

A Bodor Borház honlapja. Bemutatjuk pincészetünket, rendezvényeinket, borainkat. A látogató betekintést nyerhet az általunk kínált kikapcsolódási lehetőségekről.

Bor Bolt.hu - boráruház

Bor Bolt.hu - boráruház

Több, mint 600 féle bor online! | , Bor bolt, bor áruház, borok, magyar bor webáruház, wine webshop

Bor hűtés, borklíma

Bor hűtés, borklíma

Bor tárolására alkalmas borhűtők importjával és gyártatásával foglalkozunk. Borhűtő bor hűtők bortárolás, bor klíma klímák, borklímák hűtés tárolás bor hűtőszekrény.

Bor Menü

Bor Menü

A Bor Menü fő profiljába a saját szervezésű bor utak értékesítése áll. Az egyéni és a csoportos bortúráinkon a résztvevők közvetlenül a termelőknél ismerkedhetnek meg a vidékre jellemző szőlőfajtákkal és belőlük készült borokkal.  Borra utazom! Borkóstolók, borfesztiválok, borvacsorák, bortúrák itthon és külföldön. Szervezett bortúráink között megtalálható: Eger, Badacsony, Kőszeg, Villány és Tokaj egyaránt. Bormagazin rovatunkban a borkóstolók, bortesztek és boros programok közül válogathat. Boros pincében jártunk rovatban saját élménybeszámolóinkat olvashatja a bortermelőkről.

Bor témájú merített papír nyomatok

Bor témájú merített papír nyomatok

Valódi, boros témájú kézzel merített papír nyomatok. Az antik hatású, A/4-es méretű, egyesével vakdomborral díszített merített papírokon olyan kedvelt idézeteket, bölcsességeket, humoros mondásokat talál mint a Pince köszöntő, Borivó tízparancsolata, Borász Hiszek egy, A magyar bor, Hogyan készül a jó bor, Bor története. A termékeket viasznyomtatással készítjük, így akár borospincében is elhelyezhető, csepp, pára hatására nem mosódik el, a nyomat évtizedek múlva is tökéletes marad.

Borászati hírek az Élelmiszer Online-on

Borászati hírek az Élelmiszer Online-on

A borászat friss és hiteles hírei belföldről és külföldről az Élelmiszer Online oldalán. Minden FMCG - food és non food hír, az Élelmiszer Online friss hírek rovatában. Az FMCG - Food és non-food kiemelt rovatok: áruházláncok, márkák, forgalmazók, FMCG szakmai hírek, reklámok, videók, kereskedelmi hírek.

Borászati kellékek szaküzlete

Borászati kellékek szaküzlete

Bi-Bor-Ász Borszaküzletek Siklóson és Villányban - Minden, amire egy borásznak szüksége lehet. Webshopunkban megtalálhatóak a borászati kellékek széles választéka, borászati gépek, borospalackok, parafadugók. Rendszeres akciókkal és széles termékkörrel várjuk webshopunkban és boltjainkban Siklóson és Villányban.

Hirdetés
Borászati mérőeszközök

Borászati mérőeszközök

Webáruházunkban olyan - a mezőgazdaságban használatos - mérőműszereket kínálunk, mint a különböző pH mérők, EC mérők, vagy refraktométerek. Ezekhez az eszközökhöz már néhány tízezer forintért hozzájuthat Ön is! Segítségükkel pontosan fel lehet mérni a talaj állapotát, a termés cukortartalmát, savtartalmát, precízen lehet beállítani a tápoldatok koncentrációját, kiválasztani a szüret, szedés időpontját stb. Ezek a mérési lehetőségek tudományos alapra helyezhetik a növénytermesztést és segíthetik a hozamok növekedését kisebb gazdaságokban is.

Borászati refraktométer

Borászati refraktométer

Cégünk gazdaságos megoldásokat kínál a víz, bor, cefre, méz és még számtalan élelmiszer cukortartalmának ellenőrzésére, gyors és precíz mérésére. A refraktométer webáruházban biztosan megtalálja az Ön feladatához megfelelő refraktométert. Kínálatunkban az egyszerű, kézitől, a digitálison keresztül, egészen az ipari refraktométerig talál mérőműszereket. Nem csak árusítjuk termékeinket, de mellékeljük hozzá a tudást is. Szakmai tanácsadással segítünk Önnek a vásárlásnál. Közösen választjuk ki az Ön feladatához legmegfelelőbb refraktométert.

Borászati szaküzlet

Borászati szaküzlet

Borászati szaküzlet, mezőgazdasági bolt és gazdabolt Budapest területén. Borászati kellékek, növényvédő szerek, vetőmag, műtrágya. Palackozási és csomagolóanyagok.

Borászportál

Borászportál

A Borászportál bormagazin könnyed, izgalmas írásokkal, naprakész hírekkel látja el a hazai és nemzetközi borvilág iránt érdeklődőket, emellett hasznos tartalommal szolgál a szakmabelieknek is. Online bormagazinunkban egy helyen talál híreket a borok világából, boros leírásokat, borteszteket, borjellemzéseket. Boros programajánlókban pedig az aktuális boros rendezvényekről, fesztiválokról, díjátadókról, bálokról, borkóstolókról, bemutatókról és versenyekről olvashat. Külön rovatban találja a Borászportál szakértőinek írásait borokról, borkóstolókról, hazai és nemzetközi borászatokról, de lehetősége van licitálni borvacsorákra, boros utakra és bortanfolyamokra is.

Borbarangoló

Borbarangoló

Borbarangolásunk során, végigjárjuk Magyarország legnevesebb pincéit, azok kiemelkedő borainak megkóstolása mellett, kötetlen beszélgetés során, felelevenítjük a történelmi tradíciókat, a bor és szőlőfajták speciális tulajdonságait. Szőlészeti-borászati technológiai ismertetés, kitekintés a világ neves bortermelő régióira.

Boregyetem.hu

Boregyetem.hu

borfesztivál, borfesztival, borfeszt, borfest, borfesztiválok, borfesztivalok, bortúra, bortura, borünnep, borunnep, Orbán-nap, Orbán-napi, orban-nap, orban-napi, pince, pincészet, pinceszet, pincészetek, pinceszetek, pincesor, óbor, obor, bor, boros, borok, borászat, boraszat, borászatok, boraszatok, borász, borasz, sommelier, sommalier, pincemester, vincellér, vinceller, borismeret, bormarketing, étterem, etterem, éttermek, ettermek, borkereskedelem, borkereskedő, borkereskedo, borkereskedők, borkereskedok, arcképcsarnok, arckepcsarnok, gasztro, gastro, borbár, borbar, borkiegesztito, borkiegészítő, borkiegészítők, borkiegeszitok, borkurzus, borszeminárium, borszeminarium, borlexikon, borkódex, borkodex, mediaajanlat, médiaajánlat, borértékesítés, borertekisetes, borvilág, borvilag, borturizmus, borfalu, borkollégium, borkollegium, borakadémia, borakademia, wineacademy, wineuniversity, szőlő, szolo, szőlészet, szoleszet, szőlőtermesztés, szolotermesztes, kúria, kuria, bormustra, borforgalmazás, borforgalmazas, borvásárlás, borvasarlas, újboregyetem, ujboregyetem, ujbor, újbor, fesztivál, fesztival, festival, mywine, borbarát, borbarat, in vino veritas, bortársaság, bortarsasag, v

Borhűtő árak összehasonlítása  - árukereső.hu

Borhűtő árak összehasonlítása - árukereső.hu

Nem feltétlenül kell hatalmas hűtőt vásárolnunk, ha megfelelő tárolóállvánnyal is rendelkezünk a borok számára, hiszen a borhűtő alig 3-4 óra alatt a kívánt hőmérsékletűre hűti a bort. Természetesen nagyobb méretű hűtőre lesz szükségünk, ha a borokat érlelni, hosszú távon pihentetni is szeretnénk benne, akkor nagyobb méretű hűtőt válasszunk. Ebben az esetben jól jöhet egy speciális szűrővel bevont üvegű borhűtő, amelyik a fény hatásaitól is megvédi borainkat.

Tuti menü