Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Gróf - Imre [7. oldal]
részletek »

Bor képes leírás: Gróf - Imre [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 230 db
Gróf Degenfeld Szőlőbirtok

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok webáruháza. Tokaj-hegyalja tradicionális borai - Szamorodni, Fordítás, Aszú ? és kiváló minőségi félédes, édes, száraz és félszáraz borai Furmintból, Hárslevelűből és Muscat Lunelből.

Hárs Bio Pincészet

Hárs Bio Pincészet

A Villányi Borvidék mellett fekvő szajki szőlőhegyen környezettudatos gondolkodástól vezérelve folytatunk biotermesztést, biobor és biomust készítést. A kézzel szüretelt és válogatott bioszőlőből a hűtött erjesztésű reduktív eljárás eredményeként gyümölcsös illatukat és ízüket megőrző bioborok készülnek. Célunk, hogy családi kisvállalkozásként kiváló minőségű és egészséges bioborokat és biomustokat állítsunk elő környezettudatos gondolkodástól vezérelve, megbízhatóságra és vásárlóink legnagyobb megelégedésére építve - családi örökségünk folytatásaként.

Hepp borház

Hepp borház

A présházból, a löszfalba épített pincéből és a tetőtérben szállássá alakított épületkomplexumból lett a sokoldalú vendégkiszolgálásra alkalmas hajósi Hepp Borház. A présházban a borrepertoárt felvonultató kiszolgáló pulttal, az étkező asztalokkal és padokkal hoztak létre ideális teret a vendéglátáshoz. A Hepp Borház másik pincéje a közelben található, amelyet - a borkészítés mellett - kifejezetten nagyobb létszámú (50 fős) rendezvények megtartására alakítottak ki. A pince története az 1720-as évekbe nyúlik vissza és több mint 30 méter hosszan, egyenletes lejtéssel nyúlik boltíves téglaberakással, majd az utolsó métereken puszta löszfallal a mélybe. A 2,5 méter széles és az 1m 80 cm körüli magasságú pince-folyósó felett 7-8 méter sűrű, stabilan összeálló löszfal biztosítja a 12-15 °C fok közötti állandó és a bornak ideális hőmérsékletet télen, nyáron 80%-os páratartalom mellett. Az enyhe ívű folyosó oldalában támaszkodva katonás rendben, fajtánként, évjáratonként válogatva sorakoznak a palack halmok és a különböző méretű fahordókban a Hepp borok.

Hirdetés
Hetényi János Pincészete

Hetényi János Pincészete

bútor, konyhabútor, méretes bútor, konyhabútor, profátó, profato, design, neffa

Hévíz Város Bora

Hévíz Város Bora

Délnyugat-Magyarországon, Zala megyében található Hévíz. Az egregyi szőlőhegyen a római kor óta foglalkoznak bortermesztéssel, 1998 óta pedig minőségi bortermelő helynek számít. A borvidék jellegzetes fehérbor-termelő táj, de telepítettek néhány vörösborszőlő-tőkét is. 2007 óta minden évben megrendezik a Hévíz Város Bora választást.

Hoffer Pincészet Szent György-hegy

Hoffer Pincészet Szent György-hegy

A család a szőlővel, és a borokkal komolyabban 1989-ben kezdett el foglalkozni. Ekkor került sor a Diska dűlőn található 0.7 ha területű Rózsakő, és Olaszrizling ültetvény telepítésére. Ezután évről évre gyarapodtak szőlőterületeink, és fejlődött gazdaságunk.

Horváth Borház Zánka

Horváth Borház Zánka

Családi borászatunk a Balatonfüred-Csopaki borvidéken, Balatonfüredtől 20 km-re, Tagyonhegyen található. Ebben a gyönyörű környezetben törekszünk a legjobb minőség elérésére, miközben megajándékozzuk Önöket e gyönyörű termőtáj kincseivel.

I.F.D.T. Kft. Import borok

I.F.D.T. Kft. Import borok

::: IFDT - International Food and Drink Trade Ltd. ::: francia bor,olasz bor,spanyol bor,portugál bor,chilei bor,német bor,ausztrál bor,délafrikai bor,argentín bor,újzélandi bor,kaliforniai bor

Imre Borpince - Badacsony

Imre Borpince - Badacsony

Látogasson el a Badacsony hegy oldalában található családi pincészethez!

Tuti menü