Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kolonics - Luka [9. oldal]
részletek »

Bor képes leírás: Kolonics - Luka [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 224 db
Koprinart Kft. - Miskolc

Koprinart Kft. - Miskolc

Tervezéstől a kivitelezésig, egyedi boroscímkék készítése. Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, digitális nyomtatás, névjegy, oklevél, emléklap, cégismertető, termékismertető, boros és pálinkás címke. Megtervezheti ön is a saját címkéjét, vagy útmutatása, elképzelése alapján elkészítjük mi. Lehetőség van az elküldött kész anyag legyártására is, akár minimális mennyiségben, mérettől függően 4-8 db-ban. Lássa el egyedi címkével borát, pálinkáját. Lepje meg ismerőseit, barátait, üzleti partnereit alkalomhoz illő, egyedi címkével! Névnapra, születésnapra, esküvőre, céges eseményekre.

Kovács Borház Hajós

Kovács Borház Hajós

Bács-Kiskun megye déli részén többszáz éves hagyománya van a szõlõmûvelésnek. Ezt igazolja az 1700-as évek elejérõl származó számos olyan okirat, mely az itt élõ német származású lakosságot a szõlõtermelésre ösztönözte. Hajós a szõlõ és a bor nemzetközi városa, kiváló talaj és éghajlati adottságokkal rendelkezik. Európában egyedülálló ezernél is több löszfalba vájt pince fölé épített présházak faluszerkezete lenyûgözõ látványt és kellemes kikapcsolódást nyújt az idelátogatóknak. . Családunk több, mint 25 éve foglalkozik szõlõtermesztéssel és borkészítéssel. Kezdetben 0,5 ha, jelenleg mintegy 35 ha-os szõlõültetvényen gazdálkodunk.

Hirdetés
Külföldi borok. Borkereskedés és webáruház.

Külföldi borok. Borkereskedés és webáruház.

Társaságunk a Varga és Társa Kereskedelmi Kft 1997-ben alakult Sopronban két tulajdonossal Varga Istvánnal és feleségével Vargáné Korcyl Kingával. Vállalkozásunkat túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a borok szeretete keltette életre. 2004 május 1-ig, az EU csatlakozásig kizárólag magyar borokat értékesítettünk, felölelve a magyar borvidékek legszebb terméseit. Fontosnak tartjuk, hogy az ismert borászatok mellett, felkaroljunk és hozzájáruljunk a kisebb, a még nem a figyelem középpontjában álló, de igényes borokat készítő pincészetek megismertetéséhez. Az Európai Unióhoz tartozás szinte automatikusan kínálta a lehetőséget, hogy bővítsük ajánlatunkat és az európai borokon kívül a tengerentúli borokat is kínálatunkra tűzzük. Úgy érezzük, szükség van a nyitottságra, az idő elérkezett, hogy a magyar közönség kíváncsiságát kielégítsük. Borainkat kizárólag kóstolás útján válogatjuk, a borászokkal személyes kapcsolatot ápolva. Fő tevékenységünk a nagykereskedelmi értékesítés. Vendéglátó egységeknek, éttermeknek, szállodáknak, nagykereskedőknek, borkereskedéseknek rendszeres túrajáratainkkal szállítjuk ki a megrendelt borokat.

Különleges borkiegészítő: csokoládé és borcsokoládé

Különleges borkiegészítő: csokoládé és borcsokoládé

A bor és csokoládé hazánkban még ritkaságszámba menő párosítása eddig nem ismert, új ízvilágot tár fel kóstolói előtt. A borcsokoládé tartalmazza a bor karakterét, kiemeli annak jellegzetes, utánozhatatlan ízeit és vonásait. Kérésének megfelelően egyedi csomagolással, saját logóval és üzenettel látjuk el csokoládéját.

Hirdetés
Laposa Család Pincészet

Laposa Család Pincészet

Bazaltbor Laposa Családi Pincészet, Bazaltbor

Legjobb borkiegészítők

Legjobb borkiegészítők

Pálinka és bor gyártásához szükséges üvegeszközök és laborüvegek értékesítése. (Kínáló, mérőhenger, szeszfokoló, kotyogó, folyadék hőmérő, mustfokoló(hőmérős,sima), borfokoló, tejfokoló, lepárló, üvegtölcsér, üvegkád, kémcső, oxigénpalack, lopó (0.5L/1L) szelepes lopó (0.5L/1L), főzőpohár, mérőlombik, lombik/állólombik, petróleumlámpa, ételmintás üveg, mintavevő, Piknométer, Italadagoló(0.3 cl , 0.5 cl), Ministil patron P-41, Simax vízdesztilláló berendezés, Herco Ioncserélő berendezés stb...

Légli borászat

Légli borászat

Légli Szőlőbirtokot 1989 - ben Légli Ottó alapította, 0,5 ha alapterületű szülői örökségre alapozva. A Családi Birtok mára már 33 ha szőlőültetvénnyel rendelkezik. A Légli dűlők jellemzően 160 - 250 méter tengerszint feletti magasságban Szőlőskislak, Szőlősgyörök, Gyugy hegyközségekben találhatóak.

Linbrunn pincészet - Ahol a szép bor születik

Linbrunn pincészet - Ahol a szép bor születik

Jó annak, aki mifelénk szőlősgazda, hiszen különösen szép munkája van: gondoskodik arról, hogy ami a villányi talajban, klímában benne van, az kerüljön át a szőlőbe, és váljon megőrizhetővé a borisszák számára. Mi a Linbrunn Pincészet alapítói, a hetvenes évektől foglalkozunk szőlőtermeléssel, borkészítéssel. Figyelünk arra, hogy jó szőlő kerüljön az erjesztőkádba és gondosan ügyelünk a borra, hogy az a sok íz, melegség kedves üzenet ami a szőlőben benne volt - amit a természet a Jóisten áldásával létrehozott - az belekerüljön a palackokba. Most, Linbrunn Pincészetként szeretnénk a palackokba rejtett borainkat az Önök asztalára tenni. Tudjuk, hogy a bor nem csak egy ital, hanem barát, egy csipet történelem, egy nagy adag gasztronómia, az ízek csodálatos világa, melyre nem csak az egészségünk megőrzése érdekében hanem a szórakozásunk, a társasági élet során is szükségünk van. Villányban jó a talaj, gondosak a szőlősgazdák, mértékadók a borászok és ha az ég is velünk van, akkor palackjainkba jobbnál jobb ízű borok kerülnek.

Luka Pincészet, Sopron

Luka Pincészet, Sopron

A Luka Pincészet aktuális hírei, eseményei

Tuti menü