Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Klasszikus - Lics [9. oldal]
részletek »

Bor képes leírás: Klasszikus - Lics [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 230 db
Klasszikus olasz bortartók

Klasszikus olasz bortartók

Exkluzív olasz bortartók segítségével stílusosan tárolhatja otthonában palackozott borait, minőségi boraihoz illő környezetet teremtve. Fából készült klasszikus stílusú bortartók széles választékával várjuk üzletünkben a Lineaflex Olasz Bútoráruházban. Munkatársaink személyesen, telefonon és email-ben is állnak rendelkezésére.

Koch boraszat

Koch boraszat

Joomla! - dinamikus portálmotor és tartalomkezelő rendszer

Koktél

Koktél

Egy átfogó linkgyűjtemény, mely tartalmazza az összes koktéllal kapcsolatos honlapot, ismerteti az alkoholos és alkoholmentes koktélokkal foglalkozó oldalakat. Mixeriskolákat, koktél-recepteket, és egyéb koktélos weboldalakat mutatja be, ez a koktélos linkgyűjtemény. Kellemes böngészést!

Koprinart Kft. - Miskolc

Koprinart Kft. - Miskolc

Tervezéstől a kivitelezésig, egyedi boroscímkék készítése. Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, digitális nyomtatás, névjegy, oklevél, emléklap, cégismertető, termékismertető, boros és pálinkás címke. Megtervezheti ön is a saját címkéjét, vagy útmutatása, elképzelése alapján elkészítjük mi. Lehetőség van az elküldött kész anyag legyártására is, akár minimális mennyiségben, mérettől függően 4-8 db-ban. Lássa el egyedi címkével borát, pálinkáját. Lepje meg ismerőseit, barátait, üzleti partnereit alkalomhoz illő, egyedi címkével! Névnapra, születésnapra, esküvőre, céges eseményekre.

Kovács Borház Hajós

Kovács Borház Hajós

Bács-Kiskun megye déli részén többszáz éves hagyománya van a szõlõmûvelésnek. Ezt igazolja az 1700-as évek elejérõl származó számos olyan okirat, mely az itt élõ német származású lakosságot a szõlõtermelésre ösztönözte. Hajós a szõlõ és a bor nemzetközi városa, kiváló talaj és éghajlati adottságokkal rendelkezik. Európában egyedülálló ezernél is több löszfalba vájt pince fölé épített présházak faluszerkezete lenyûgözõ látványt és kellemes kikapcsolódást nyújt az idelátogatóknak. . Családunk több, mint 25 éve foglalkozik szõlõtermesztéssel és borkészítéssel. Kezdetben 0,5 ha, jelenleg mintegy 35 ha-os szõlõültetvényen gazdálkodunk.

Hirdetés
Külföldi borok. Borkereskedés és webáruház.

Külföldi borok. Borkereskedés és webáruház.

Társaságunk a Varga és Társa Kereskedelmi Kft 1997-ben alakult Sopronban két tulajdonossal Varga Istvánnal és feleségével Vargáné Korcyl Kingával. Vállalkozásunkat túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a borok szeretete keltette életre. 2004 május 1-ig, az EU csatlakozásig kizárólag magyar borokat értékesítettünk, felölelve a magyar borvidékek legszebb terméseit. Fontosnak tartjuk, hogy az ismert borászatok mellett, felkaroljunk és hozzájáruljunk a kisebb, a még nem a figyelem középpontjában álló, de igényes borokat készítő pincészetek megismertetéséhez. Az Európai Unióhoz tartozás szinte automatikusan kínálta a lehetőséget, hogy bővítsük ajánlatunkat és az európai borokon kívül a tengerentúli borokat is kínálatunkra tűzzük. Úgy érezzük, szükség van a nyitottságra, az idő elérkezett, hogy a magyar közönség kíváncsiságát kielégítsük. Borainkat kizárólag kóstolás útján válogatjuk, a borászokkal személyes kapcsolatot ápolva. Fő tevékenységünk a nagykereskedelmi értékesítés. Vendéglátó egységeknek, éttermeknek, szállodáknak, nagykereskedőknek, borkereskedéseknek rendszeres túrajáratainkkal szállítjuk ki a megrendelt borokat.

Különleges borkiegészítő: csokoládé és borcsokoládé

Különleges borkiegészítő: csokoládé és borcsokoládé

A bor és csokoládé hazánkban még ritkaságszámba menő párosítása eddig nem ismert, új ízvilágot tár fel kóstolói előtt. A borcsokoládé tartalmazza a bor karakterét, kiemeli annak jellegzetes, utánozhatatlan ízeit és vonásait. Kérésének megfelelően egyedi csomagolással, saját logóval és üzenettel látjuk el csokoládéját.

Laposa Család Pincészet

Laposa Család Pincészet

Bazaltbor Laposa Családi Pincészet, Bazaltbor

Legjobb borkiegészítők

Legjobb borkiegészítők

Pálinka és bor gyártásához szükséges üvegeszközök és laborüvegek értékesítése. (Kínáló, mérőhenger, szeszfokoló, kotyogó, folyadék hőmérő, mustfokoló(hőmérős,sima), borfokoló, tejfokoló, lepárló, üvegtölcsér, üvegkád, kémcső, oxigénpalack, lopó (0.5L/1L) szelepes lopó (0.5L/1L), főzőpohár, mérőlombik, lombik/állólombik, petróleumlámpa, ételmintás üveg, mintavevő, Piknométer, Italadagoló(0.3 cl , 0.5 cl), Ministil patron P-41, Simax vízdesztilláló berendezés, Herco Ioncserélő berendezés stb...

Légli borászat

Légli borászat

Légli Szőlőbirtokot 1989 - ben Légli Ottó alapította, 0,5 ha alapterületű szülői örökségre alapozva. A Családi Birtok mára már 33 ha szőlőültetvénnyel rendelkezik. A Légli dűlők jellemzően 160 - 250 méter tengerszint feletti magasságban Szőlőskislak, Szőlősgyörök, Gyugy hegyközségekben találhatóak.

Tuti menü