Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online borforgalmazók képes leírás - Bor.tlap.hu
részletek »

Online borforgalmazók - Bor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bor.tlap.hu » Online borforgalmazók
Keresés
Találatok száma - 20 db
Barta Pince

Barta Pince

Szerencsről Mád felé tartva akaratlanul is elkapja tekintetünket a Király-hegy egyik legimpozánsabb, legmeredekebb részén fekvő birtok: az Öreg Király dűlő. Nem csak kivételes fekvésével, de a fokozatosan, őseink által kőről-kőre kirakott jellegzetes teraszaival is kitűnik a vidékből. A területet már a 13. században is szőlőtermesztésre használták. A borászat központja a jelenleg felújítás alatt álló mádi Rákóczi-Aspremont kúria. Történelmi múltjában, megjelenésében méltó társa az Öreg Király dűlőben elterülő szőlőbirtoknak.

Borkorzó Webshop

Borkorzó Webshop

Franciaország kulináris élményeit hoztuk el Magyarországra. Rhone-völgyi syrah és carignan borok, Bordeaux Melrot,Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Elzász Rajnai Rizlingjei Pinot Blanc,Muscat,Sylvaner,Burgundia Pinot Noirja. Provance híres mustárjai, lekvárjai, mustárok.Equadori csokoládék.

BorNívó webshop

BorNívó webshop

A bor tiszteletteljes, elegáns és ünnepélyes. Természetes, értékes, szép és stílusos. Vásároljon Ön is bort, pálinkát - BorNívó webáruház, webshop

Borok és pálinkák online áruház - Italok háza

Borok és pálinkák online áruház - Italok háza

Italok háza webáruház, ahol kiváló magyar borok és pálinkák közül választhat kedvező árakon. A magyar borvidékek által kínált, kedvelt borok és híres magyar pálinkák mellett édességeket is vásárolhat nálunk. Az egri borvidék, a tokaji borok, ágyas és Rézmíves pálinkák fémjelezte kínálatunk feledhetetlen élményt nyújt az igényes italfogyasztóknak. Tekintse meg borok és pálinkák webáruházunk termékkínálatát. A magyar pincészetek remek italait vásárolhatja meg nálunk, érdemes hozzánk betérni, nem fogja megbánni.

BORTERASZ.HU - közvetlenül

BORTERASZ.HU - közvetlenül

A borterasz.hu segítségével közvetlenül a pincészetektől rendelhető bor, illetve a felhasználók közvetlenül a borásztól, vagy más látogatóktól juthatnak információhoz. A közvetlen értékesítésnek köszönhetően mindenki jobban jár, mintha kereskedőktől vásárolna. A bor frissen, egyenesen a pincéből érkezik, nem áll heteket, hónapokat polcokon. A borteraszon egy helyen közvetlenül mutatkoznak be a pincészetek, saját maguk szerkesztette oldalakkal, képekkel, hírekkel.

Esszencia Borszaküzlet

Esszencia Borszaküzlet

Chip-Art Bt. - Esszencia Borszaküzlet

Külföldi borok. Borkereskedés és webáruház.

Külföldi borok. Borkereskedés és webáruház.

Társaságunk a Varga és Társa Kereskedelmi Kft 1997-ben alakult Sopronban két tulajdonossal Varga Istvánnal és feleségével Vargáné Korcyl Kingával. Vállalkozásunkat túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a borok szeretete keltette életre. 2004 május 1-ig, az EU csatlakozásig kizárólag magyar borokat értékesítettünk, felölelve a magyar borvidékek legszebb terméseit. Fontosnak tartjuk, hogy az ismert borászatok mellett, felkaroljunk és hozzájáruljunk a kisebb, a még nem a figyelem középpontjában álló, de igényes borokat készítő pincészetek megismertetéséhez. Az Európai Unióhoz tartozás szinte automatikusan kínálta a lehetőséget, hogy bővítsük ajánlatunkat és az európai borokon kívül a tengerentúli borokat is kínálatunkra tűzzük. Úgy érezzük, szükség van a nyitottságra, az idő elérkezett, hogy a magyar közönség kíváncsiságát kielégítsük. Borainkat kizárólag kóstolás útján válogatjuk, a borászokkal személyes kapcsolatot ápolva. Fő tevékenységünk a nagykereskedelmi értékesítés. Vendéglátó egységeknek, éttermeknek, szállodáknak, nagykereskedőknek, borkereskedéseknek rendszeres túrajáratainkkal szállítjuk ki a megrendelt borokat.

Hirdetés
Magyar bor ajándék - Gere, Figula, Nyakas, Vida, Dúzsi

Magyar bor ajándék - Gere, Figula, Nyakas, Vida, Dúzsi

A Boutque Hungaricum weboldalán csakis minőségi magyar borokból összeállított kínálatot talál. Az itt megtalálható borokat külön és ajándékcsomagban is meg tudja rendelni! Fehér, vörös, rozé bor. Több pincészet borai közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gere, Figula, Légli, Bock, Nyakas, Ludányi, Weninger, stb..

Magyar Borbolt

Magyar Borbolt

magyar bor bolt borbolt vörös fehér rose tokaj borhűtő drop stop cseppfogó cseppőr dreko bornyitó dugóhúzó borosdoboz díszdoboz borvidék zalai villányi tolnai tokaj hegyaljai szekszárdi soproni somlói mecsekaljai mártaaljai ászár neszmélyi etyek buda eger dél balaton csopak badacsony borbemutató borvacsora borkóstoló borrendelés online vásárlás vinotéka borszaküzlet borshop webshop online rendelés házhozszállítás kereskedelem borfutár pince pincészet szőlő ital szüret borfesztivál vino wine hungaricum borkülönlegességek

Magyar Borfutár

Magyar Borfutár

Magyar Borfut´r - magyar borok ¨zlete

Monarchia boráruház

Monarchia boráruház

bor, borok rendelése 10%-os karton ár kedvezménnyel. A Monarchia boráruházban több mint 250 magyar és nemzetközi bor közül válogathat a legmagasabb 10%-os karton ár és borklubtag ár kedvezménnyel. Borkeresőnk segít az Önnek megfelelő borok kiválasztásában. Ingyenes borkiszállítás 15 000 Ft és 12 palack felett.Bor, borok, borkereső, bor kereső, borkereskedés, csúcsborok, minőségi borok, borvidék, bor bolt, bor kultúra, borászat, boráruház, internetes boráruház, borszaküzlet, internetes borrendelés, borrendelés, bor rendelés, bor házhozszállítás, internetes borbolt, monarchiaborok, webshop, bor házhozszállítás, vörös bor, fehér bor, pince, szőlő, szölő, szölö, borospince, hordó, borklub, borkóstoló, bor kóstolás, borkóstoló, borász, magyar borok, magyarborok, balatoni borok, egri borok, etyeki borok, somlói borok, soproni borok, szekszárdi borok, Tokaj, tokaji borok, Villány, villányi borok, argentin borvidék, Argentín borvidék, francia borok, Thummerer Pince, Tóth István pincészete, Nyakas Pincészet, Oszvald Lajos pincészete, Kreinbacher Birtok, Öregbaglas pince, Weninger pince, Takler Pince, Vesztergombi Pince, Demeter Zoltán pincészete, Királyudvar, Majoros Pince, Szepsy István,

Mywine.hu

Mywine.hu

az élet boros oldala - the wine side of life

Olasz Borok

Olasz Borok

Minőségi olasz borok elérhető árakon, országos kiszállítással. Olaszország szinte minden érdemesebb borvidékéről széles választékban megtalálhatók itt borok. Kapható még ezen kívül deszertborok, pezsgők, likőrők, valamint a szőlőből készült olasz pálinka a grappa (nálunk törkölypálinkának nevezik). Ha ezek a nevek mint, valpolcella, montepulciano, Nero D'avola, Monteverdi Dolce novella jelentenek Önnek valamit, akkor jó helyen keresgél!

Online Vinotéka

Online Vinotéka

A Na-Túra 2000 BT honlapja, amely elsősorban erdei iskola, családi túra sopron környékén, soproni szállás, tábor és vinotéka tevékenységek sorával foglalkozik.

Tuti menü