Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Portálok képes leírás - Bor.tlap.hu
részletek »

Portálok - Bor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bor.tlap.hu » Portálok
Keresés
Találatok száma - 13 db
A bor és szőlő információs portál

A bor és szőlő információs portál

Az oldal hasznos információkat tartalmaz a bor és szőlő ágazatról, a borfajtákról (Tokaji bor), a mezőgazdaságban betöltött szerepükről.

Az ihatóbb Magyaroszágért

Az ihatóbb Magyaroszágért

Az ihatóbb Magyarországért! - Az ihatóbb Magyarországért!

Bor Menü

Bor Menü

A Bor Menü fő profiljába a saját szervezésű bor utak értékesítése áll. Az egyéni és a csoportos bortúráinkon a résztvevők közvetlenül a termelőknél ismerkedhetnek meg a vidékre jellemző szőlőfajtákkal és belőlük készült borokkal.  Borra utazom! Borkóstolók, borfesztiválok, borvacsorák, bortúrák itthon és külföldön. Szervezett bortúráink között megtalálható: Eger, Badacsony, Kőszeg, Villány és Tokaj egyaránt. Bormagazin rovatunkban a borkóstolók, bortesztek és boros programok közül válogathat. Boros pincében jártunk rovatban saját élménybeszámolóinkat olvashatja a bortermelőkről.

Borászportál

Borászportál

A Borászportál bormagazin könnyed, izgalmas írásokkal, naprakész hírekkel látja el a hazai és nemzetközi borvilág iránt érdeklődőket, emellett hasznos tartalommal szolgál a szakmabelieknek is. Online bormagazinunkban egy helyen talál híreket a borok világából, boros leírásokat, borteszteket, borjellemzéseket. Boros programajánlókban pedig az aktuális boros rendezvényekről, fesztiválokról, díjátadókról, bálokról, borkóstolókról, bemutatókról és versenyekről olvashat. Külön rovatban találja a Borászportál szakértőinek írásait borokról, borkóstolókról, hazai és nemzetközi borászatokról, de lehetősége van licitálni borvacsorákra, boros utakra és bortanfolyamokra is.

Boregyetem.hu

Boregyetem.hu

borfesztivál, borfesztival, borfeszt, borfest, borfesztiválok, borfesztivalok, bortúra, bortura, borünnep, borunnep, Orbán-nap, Orbán-napi, orban-nap, orban-napi, pince, pincészet, pinceszet, pincészetek, pinceszetek, pincesor, óbor, obor, bor, boros, borok, borászat, boraszat, borászatok, boraszatok, borász, borasz, sommelier, sommalier, pincemester, vincellér, vinceller, borismeret, bormarketing, étterem, etterem, éttermek, ettermek, borkereskedelem, borkereskedő, borkereskedo, borkereskedők, borkereskedok, arcképcsarnok, arckepcsarnok, gasztro, gastro, borbár, borbar, borkiegesztito, borkiegészítő, borkiegészítők, borkiegeszitok, borkurzus, borszeminárium, borszeminarium, borlexikon, borkódex, borkodex, mediaajanlat, médiaajánlat, borértékesítés, borertekisetes, borvilág, borvilag, borturizmus, borfalu, borkollégium, borkollegium, borakadémia, borakademia, wineacademy, wineuniversity, szőlő, szolo, szőlészet, szoleszet, szőlőtermesztés, szolotermesztes, kúria, kuria, bormustra, borforgalmazás, borforgalmazas, borvásárlás, borvasarlas, újboregyetem, ujboregyetem, ujbor, újbor, fesztivál, fesztival, festival, mywine, borbarát, borbarat, in vino veritas, bortársaság, bortarsasag, v

Borország

Borország

Magyarország egyik legnagyobb kincsének, a bornak a kedvelőit, fogyasztóit, és termelőit, egy helyen hozza össze. Folyamatosan fejlődő és bővülő rendszer. Hírek, érdekességek, havonta egy egy borvidék bemutatásával, összetett borászat és borkeresővel. Borászati kisszótár, fórum. és még számos szolgáltatás és lehetősség.

Hirdetés
BORTERASZ.HU - közvetlenül

BORTERASZ.HU - közvetlenül

A borterasz.hu segítségével közvetlenül a pincészetektől rendelhető bor, illetve a felhasználók közvetlenül a borásztól, vagy más látogatóktól juthatnak információhoz. A közvetlen értékesítésnek köszönhetően mindenki jobban jár, mintha kereskedőktől vásárolna. A bor frissen, egyenesen a pincéből érkezik, nem áll heteket, hónapokat polcokon. A borteraszon egy helyen közvetlenül mutatkoznak be a pincészetek, saját maguk szerkesztette oldalakkal, képekkel, hírekkel.

Koktél

Koktél

Egy átfogó linkgyűjtemény, mely tartalmazza az összes koktéllal kapcsolatos honlapot, ismerteti az alkoholos és alkoholmentes koktélokkal foglalkozó oldalakat. Mixeriskolákat, koktél-recepteket, és egyéb koktélos weboldalakat mutatja be, ez a koktélos linkgyűjtemény. Kellemes böngészést!

Magyar Borportál

Magyar Borportál

A Magyar Borport´l - Hungarian Wine Portal

Présház játék

Présház játék

A Présház játékosai közérthető formában ismerkedhetnek meg a szőlőtermesztés és a borkészítés művészetének alapjaival. A cél, hogy a szőlőhegyeken megszokott teendők rendszeres elvégzése, azaz a megfelelő gondozás és a helyes gazdálkodás ötvözésével a legjobb képzeletbeli borász váljék a résztvevőkből.

Tuti menü